Herstellen van berichten van corrupte *.dbx bestanden door de Recovery Wizard te gebruiken

De Recovery Wizard (Herstel wizard) van de Outlook Express Recovery Kit (Downloaden) tool is uw betrouwbare assistent voor het herstellen van berichten van corrupte Outlook Express *.dbx bestanden. Het zal het proces van het herstel van het corrupte Outlook Express*.dbx bestand zo duidelijk en effectief mogelijk vooruit helpen. U kunt de Recovery Wizard (Herstel wizard) op elk gewenst moment openen wanneer u met de Outlook Express Recovery Kit aan het werken bent.

Het proces van het herstellen van berichten van corrupte *.dbx bestanden met de Recovery Wizard (Herstel wizard) bestaat uit vijf stappen die een voor een gevolgd moeten worden. Het proces van het herstellen van berichten van corrupte *.dbx bestanden in de Recovery Wizard (Herstel wizard) vereist geen speciale kennis of vaardigheden, volg gewoon de instructies van de Recovery Wizard (Herstel wizard).

De stap-voor-stap handleiding voor Outlook Express Recovery Kit

Nadat u de tool opgestart heeft, zal de Recovery Wizard (Herstel wizard) geopend worden. Het wordt automatisch geopend elke keer wanneer u de Outlook Express Recovery Kit gestart heeft als u het niet onbruikbaar heeft gemaakt. U kunt de automatische start van de Recovery Wizard (Herstel wizard) onbruikbaar maken door de checkbox te selecteren op de Recovery Wizard (Herstel wizard) Welcome pagina. De volgende stappen van het herstellen van berichten van corrupte *.dbx bestanden worden op de Recovery Wizard (Herstel wizard) Welcome page opgesomd:

Laat ons bij elke stap het herstellen van uw correspondentie beschrijven van corrupte dbx bestanden met de Recovery Wizard (Herstel wizard).

Stap 1. Selecteer het pad naar het .dbx bestand

Tijdens deze stap zou u het pad naar het dbx bestand moeten specificeren dat gebruikt wordt door de Outlook Express mailclient om berichten op te slaan die u wilt herstellen. Per default zal de eerste optie in de drop-down lijst van de Outlook Express Recovery Kit het pad zijn naar het .dbx bestand dat Outlook Express gebruikt om de berichten van de huidige gebruiker op te slaan. Andere paden in de lijst zijn eerder gebruikte paden naar die mappen op de harde schijf waar *.dbx bestanden gedetecteerd waren. Indien u het pad niet kent naar het .dbx bestand waarin u geïnteresseerd bent, gebruik dan de ingebouwde dbx bestand-zoekfunctie van de Outlook Express Recovery Kit. Het dbx bestand zoekvenster van de Outlook Express Recovery Kit is gelijk aan dat in Windows Explorer. Om het zoeken te activeren, klik op de Search .dbx (Zoek .dbx) bestanden button . Selecteer waar te zoeken in het linkerdeel van het programma (lokale harde schijf, floppy disk, CD of DVD). Klik op de Search Now (Zoek nu) button om te starten met zoeken. Wanneer het zoeken klaar is, selecteer het dbx bestand waarin u geïnteresseerd bent in het rechterdeel van het programma en klik op de OK (OK) button. Het pad zal toegevoegd worden aan het veld Source Folder Path (Source Folder Path) in de Recovery Wizard (Herstel wizard) van de Outlook Express Recovery Kit. Nadat u het pad gespecificeerd heeft naar het .dbx bestand dat u wilt herstellen, dan kunt u verdergaan naar de volgende herstelstap door op de Next (Volgende) button te klikken.

Stap 2. Selecteer het .dbx bestand

Tijdens de tweede herstelstap, selecteer dan het .dbx bestand met de berichten die u wilt herstellen. Specificeer welk bestand de Outlook Express Recovery Kit zou moeten verwerken. Ga daarna door met de derde herstelstap (Next button).

Stap 3. Lezen en dbx terugzetten

Klik op de Start Read/Recovery (Begin met lezen / herstel) button om het lees- en herstelproces van de correspondentie te activeren van het corrupte dbx bestand. Als u ook verwijderde berichten moet herstellen, selecteer dan de Recovery Deleted E-mails (Herstel verwijderde e-mails) checkbox (per default geselecteerd). In dit geval zal het herstelproces langer duren. Het proces van het herstel van berichten van het corrupte .dbx bestand zal enige tijd in beslag nemen afhankelijk van de omvang van het bestand dat wordt verwerkt evenals van de performance van de computer. De leesvoortgang-balk informeert u over de fase waarin het proces van het herstellen van berichten van het corrupte bestand nu is. Ga verder na dit proces naar de volgende herstelstap (de Next (volgende) button).

Noot:

Gedurende het proces van het herstellen van de mail van het corrupte dbx bestand met de Outlook Express Recovery Kit, mag er geen enkel ander programma, inclusief Outlook Express, toegang nemen tot dit bestand. Het wordt aanbevolen alle programma’s te sluiten die het dbx bestand kunnen gebruiken in hun werk voordat u uw herstelproces start.

Noot:

De Outlook Express Recovery Kit wijzigt op geen enkele manier geen informatie, opgeslagen in het verwerkte .dbx bestand.

Stap 4. Selecteer het pad voor het opslaan van geëxtraheerde berichten

In deze informatieve herstelstap, zou u het pad moeten specificeren waarin herstelde berichten opgeslagen moeten worden. Er zijn vier manieren om berichten op te slaan:

  • Voer handmatig het pad naar het veld E-mail(s) Save Folder (E-mail (s) Map opslaan) in;
  • Selecteer het pad van de rop-down lijst van E-mail(s) Save Folder (E-mail (s) Map opslaan)
  • Klik op de button en selecteer het pad in Windows Explorer
  • Specificeer het pad na het selecteren van het corresponderende item in het submenu van het Action (Actie) menu in het hoofdmenu van de Outlook Express Recovery Kit tool (Save Checked e-mails (Bewaar gecontroleerde e-mails), Save Current e-mail (Bewaar huidige e-mail) of Save All e-mails (Bewaar alle e-mails) voor het opslaan van alle geselecteerde berichten, alleen het huidige bericht of alle herstelde berichten opslaan).

Per default zal de, Outlook Express Recovery Kit u het laatste pad aanbieden, dat gebruikt werd om herstelde berichten op te slaan. Dit pad zal de eerste optie in het drop-down menu zijn. Andere paden zijn ook paden die eerder gebruikt werden om informatie op te slaan. De Next button zal u naar de laatste herstelstap brengen.

Stap 5. Opslaan van berichten geëxtraheerd van het corrupte .dbx bestand

De laatste stap in het herstellen van berichten van het corrupte *.dbx bestand is het opslaan van berichten naar de harde schijf. Outlook Express Recovery Kit biedt u de volgende opties:

  • Save all selected messages (Sla alle geselecteerde berichten op)
  • Save only the current message (Sla alleen het huidige bericht op)
  • Save all recovered messages (Sla alle herstelde berichten op)

Om een lijst van berichten die opgeslagen moeten worden te creëren, selecteer dan de checkboxen naast ieder bericht dat u op harde schijf wilt opslaan.

Kies één van de opslagmethodes: Klik op de button corresponderend aan deze optie (Save Checked (Opslaan Gecontroleerd), Save Current (Bewaar huidig) en Save All (Bewaar alles) respectievelijk) om berichten op harde schijf op te slaan als *.eml bestanden (RFC822 standaard).

Berichten worden op harde schijf opgeslagen onder de namen van de berichtsonderwerpen, zonder speciale karakters. Aantallen in haakjes [] worden aan bestandsnamen voor berichten toegevoegd met dezelfde onderwerpen. Bijvoorbeeld, message[1].eml is het eerste bestand met een deze naam, message [2].eml is het tweede bestand enz.

Alle berichten opgeslagen op harde schijf kunnen bekeken worden in Outlook Express en, indien noodzakelijk, gemakkelijk gekopieerd of verplaatst naar Outlook Express mappen of andere mail-clienten die de *.eml bericht-extensie ondersteunen.

Nadat de berichten opgeslagen zijn, zal de Outlook Express Recovery Kit statistieken tonen van de verwerkte *.dbx bestanden, het aantal herstelde en opgeslagen berichten.

Het berichtenherstel van het corrupte *.dbx bestand met de Recovery Wizard (Herstel wizard) van de Outlook Express Recovery Kit wordt succesvol afgerond.

Noot:

het is mogelijk om berichten in de geregistreerde versie van Outlook Express Recovery Kit op te slaan en hun berichtkoppen te bekijken.